Få hjälp av vår städfirma Malmö Städ!

Trollets Loppis har ett nära samarbete med Malmö Städ som hjälper dig att få vardagen att gå ihop. Malmö Städ jobbar med all typ av städning i och omkring Malmö.

Malmö Städ

 

Flyttstädning

När man ska flytta är det mycket att tänka på och mycket som ska göras. Gör det enkelt och bekvämt för er och välj tjänsten Flyttstädning Malmö. Då tar vi hand om hela flyttstädningen och ni kan fokusera på själva flytten och lägga energin på att komma på plats i er nya bostad. Läs mer här!

Fönsterputs

Med tjänsten fönsterputs Malmö kan du luta dig tillbaka och se hur dina fönster blir skinande rena. Oavsett om du bor i en villa, radhus eller lägenhet har vi erfarna fönsterputsare som är redo att ta sig an dina fönster samtidigt som du får tid över för annat. Vi hjälper både dig som privatperson eller företag. Läs mer här!

Hemstädning

Svårt att få ihop livspusslet? Välj tjänsten Hemstädning Malmö så tar vi hand om vardagsstädningen och du får mer tid över till andra roligare saker. Ibland kan det vara skönt att få lite avlastning utan att för den sakens skulle tumma på renhållningen i hemmet. Läs mer här!

Storstädning

Välj tjänsten Storstädning Malmö om du behöver en rejäl genomkörare av din lägenhet. Även om det såklart alltid är bra att kontinuerligt städa sin lägenhet så finns det ibland detaljer och utrymmen som inte hinns med i den vanliga städningen. Då kan det vara på plats med en rejäl storstädning. Läs mer här!