Få hjälp av Malmö Mark & Miljö!

Trollets Loppis har ett nära samarbete med Malmö Mark & Miljö som som utför alla typer av markarbeten och trädgårdshantering.

 

Schaktarbete

När det är dags att få ett schaktarbete utfört i och omkring Malmö är Malmö Mark & Miljö ditt självklara val. Vi har många års samlad erfarenhet av alla typer av schaktarbete. Vi vet därför att ett välgjort markarbete är alltid en god investering. Läs mer här!

Anläggningsarbeten

Ska du anlägga en ny trädgård, bygga en pool eller är det dags att dränera kring huset? Vi på Malmö Mark & Miljö utför alla typer av anläggningsarbeten och har kunskapen och förmågan att göra det på rätt sätt. Vi tar oss an både små och stora projekt, både till företag och till privatpersoner. Läs mer här!

Stenläggning och plattsättning

Behöver du hjälp med plattsättning i och omkring Malmö? Tveka inte att höra av dig till oss på Malmö Mark & Miljö. Vi har lång erfarenhet av stenläggning och plattsättning i alla dess former och vi ser alltid till så att våra kunder blir nöjda. Läs mer här!

Trädgårdsskötsel

Trädgårdsskötsel är något som är väldigt viktigt för alla som har en trädgård. Vissa tycker det är kul och sköter hela biten själv, många gör mycket själva och behöver bara hjälp med vissa utvalda delar, och andra vill helst ha hjälp med allt. Alla är välkomna till Malmö Mark & Miljö! Läs mer här!